iKEUR 19 juni

 Harderwijk-19 juni 2013  iKeur organiseert na de ledenvergadering het ‘mini’seminar

"U werkt toch ook veilig aan elektrotechnische installaties!?"

De presentatie met als titel:

U werkt toch ook veilig aan elektrotechnische installaties!?

heeft als doel inzicht te geven in de risico’s van werken onder spanning en de maatregelen die u kunt nemen om zo veilig mogelijk te werken conform NEN3140.

Sprekers tijdens dit seminar zijn:

Peter-Paul van Leeuwen

Directeur van Gerba Shoes BV. Gerba Shoes ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt al meer dan 50 jaar hoogwaardige veiligheids –en beroepsschoenen, in het midden en hoger segment van de markt. Gerba Shoes heeft specialisaties o.a. voor de elektrotechniek.

Edwin Neef

Accountmanager en productspecialist voor Hydrowear. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige bedrijfskleding. Hydrowear is marktleider in Nederland in waterdichte kleding en gespecialiseerd in ATEX en multinormen kleding.

Leen van Prooijen

Zelfstandig NEN3140 specialist

 

Het programma start na de ledenvergadering om 15.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur waarna wordt afgesloten met een borrel en een bitterbal. U kunt dan onder het genot hiervan nog met elkaar van gedachten wisselen.

Wij nodigen alle iKeur-leden maar ook andere geïnteresseerden van harte uit voor het bijwonen van dit seminar op 19 juni 2013 na de ledenvergadering om 15.00 uur.